Nosaltres

L’any 1984 començava la nostra aventura familiar en el món de l’hostaleria. Posàvem en marxa el restaurant Can Suñé, que aviat farà quaranta anys, alhora que donàvem cabuda als primers hostes.

Però no partíem de zero. El pare, l’Antoni Suñé, havia estat durant 24 anys el xef de l’emblemàtic Hotel Colon, en aquell temps icona de l’estiueig i la història del nostre poble.

L’any 1987 la família adquiríem el que havia estat l’Hostal Voralmar i ampliàvem la nostra oferta d’habitacions fins a finals dels noranta.

El 2021 hem posat en marxa Paelles Suñé, la versió take-away de Can Suñé, i hem obert les portes dels Apartaments Voralmar, després d’una reforma integral de l’edifici.

Missió, visió i valors

Missió

Els Apartaments Voralmar som un petit complex que oferim allotjament vacacional de qualitat,  amb un tracte molt proper i cuidant cada detall perquè els nostres hostes es trobin com a casa.

Visió

Als Apartaments Voralmar volem posar en valor l’experiència que suposa haver passat quatre dècades dedicats a l’hoteleria  i la restauració, al mateix temps que estem oberts  a les noves tecnologies aplicades al món dels allotjaments per oferir als nostres hostes la màxima qualitat i confort en la seva estada al nostre establiment per tal de fidelitzar-los i convertir-nos en un destí  al que vingui de gust tornar-s’hi a allotjar.

Valors

Som un equip petit que donem la màxima importància a la honestedat i a la transparència. Cuidem al màxim el nostre producte i el mostrem tal com és a l’hora de vendre’l, tant des de la nostra web com des dels portals on es poden fer les reserves.

Ens agrada millorar dia a dia i prendre nota dels suggeriments de la nostra clientela. Estem avesats a trobar solucions ràpides als petits contratemps que puguin sorgir durant l’estada i som positius i pro-actius. Estem compromesos amb un model de negoci sostenible i treballem per transmetre als nostres hostes el nostre respecte i estima per l’entorn i pel municipi on portem a terme la nostra activitat, Caldes d’Estrac. I treballem per fer arribar a la nostra clientela l’oferta  natural, cultural i gastronòmica que aquesta petita vila ofereix als seus visitants.

“Tres generacions cuidant-vos al màxim amb molta il·lusió i experiència.”

SUÑÉ